Blogin synty

mäntyharjunmelonta_2

Päätettiin vihdoin tehdä meillekin tällainen blogi. Tuo meidän atk-hörhö sitä jo suositteli alusta alkaen mutta sinnehän tuo hieno idea hautautui kaikkien muiden hienojen ideoiden alle.

Viime viikonloppuna olimme Jari Parantaisen tuotteistuskoulutuksessa jossa tämä, maastopyöräilyä itsekin varsin intohimoisesti harrastava heebo kävi meitä neuvomassa, että josko kuitenkin laittaisitte tällaisen blogin pystyyn. Jengi saisi sitten ihan oikeasti tietoa tulossa olevasta reitistä ja mistä tässä hankkeessa oikeastaan on kysymys.

Meidän hullu tavoitehan on siis saada Mäntyharju maastopyöräilyn maailmankartalle ja tämä piskuinen kulttuurikunta tekee sitä ihan oikeasti yhdessä 34 yrittäjän, Etelä-Savon Maakuntaliiton, Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys Oy:n, paikallisten urheiluseurojen ja yhdistysten kanssa. Kyseessä on siis erittäin kunnianhimoinen, lähes puoli miljoonaa maksava hanke, jossa on rakennetaan ympärivuotista reittiverkostoa Mäntyharjulta Repoveden kansallispuistoon.

Aion kertoa teille koko tarinan muutamassa seuraavassa postauksessa mutta tässä nyt vähän pohjaa ensi alkuun.

 

Yksi ajatus artikkelista “Blogin synty

  1. Tuio kuva on Julia Loukian ottama, hän on yksi niistä ihanista ihmisistä jotka ovat luovuttaneet meille ottamiaan kuvia alueelta käyttöömme. Julia vetää ohjelmapalveluyritystä nimeltä Elämyksen taika: http://www.elamyksentaika.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s